Elgruppen i Trelleborg AB

Våra tjänster
Personliga och professionella elektriker

Din Partner inom eltjänster

I en värld där tekniken ständigt utvecklas, är behovet av pålitliga och säkra elinstallationer mer kritiskt än någonsin. Hos Elgruppen i Trelleborg förstår vi denna utmaning och erbjuder skräddarsydda lösningar som inte bara möter dagens behov utan även framtida krav. Vårt team av certifierade elektriker använder den senaste tekniken för att säkerställa att ditt hem eller företag är utrustat för att hantera allt från energieffektiv värme till avancerade laddningsstationer för elbilar. Vårt mål är att göra din vardag enklare och mer energieffektiv.

Din Partner inom eltjänster

Exempel på tjänster vi erbjuder

Värmepumpar: Vi är experter på att installera värmepumpar som ger en energieffektiv uppvärmning för ditt hem eller företag. Vårt team säkerställer korrekt installation och optimal prestanda.

Solceller: Minska din energiförbrukning och satsa på grön energi med solceller. Vi hanterar allt från installation till underhåll, så att du kan dra nytta av solens kraft på ett hållbart sätt.

Laddstation för elbil: Framtiden är elektrisk, och vi är här för att göra din övergång smidig. Vi installerar dina laddboxar som möjliggör snabb och pålitlig laddning för din elbil, vilket ger dig bekvämlighet och effektivitet.

Belysningsinstallationer: Skapa den perfekta atmosfären och förbättra energieffektiviteten med våra professionella belysningsinstallationer. Oavsett om det är för ditt hem eller arbetsplats, skapar vi ljuslösningar som imponerar.

Elinstallationer: Vi täcker alla aspekter av elinstallationer för både tillbyggnader och nybyggnationer. Vi säkerställer att din fastighet har en pålitlig och säker elinfrastruktur.

Industriella elinstallationer: Vi erbjuder heltäckande lösningar inom elinstallation för både företag och industri. Vårt erfarna team strävar efter att möta dina specifika elbehov, alltid med fokus på hög kvalitet och effektivitet.

Elcentral och jordfelsbrytare: En modern elcentral med jordfelsbrytare ökar din säkerhet genom att omedelbart bryta strömmen vid fel, vilket skyddar mot elbrand och elektriska stötar.

Bostäder: Alla typer av elarbeten i bostäder. Till bostäder räknas även tillhörande byggnader såsom garage, carport, förråd och friggebod.

Engagemang för Kvalitet och Säkerhet
Framtidens Eltjänster

Engagemang för Kvalitet och Säkerhet

På Elgruppen i Trelleborg är vi stolta över vår förmåga att erbjuda personlig service och professionella resultat. Från den första konsultationen till projektets slutförande, är vi med dig varje steg på vägen. Vi förstår vikten av att ha en pålitlig partner när det gäller din elinfrastruktur, och vi är dedikerade till att leverera tjänster som inte bara möter, men överträffar dina förväntningar. Kontakta oss för att upptäcka hur vi kan hjälpa dig att uppnå en mer hållbar och säker framtid.